Meer resultaten voor vacatures beveiliging

vacatures beveiliging
 
E.L. SYSTEMS te Zonhoven Hasselt: Specialist in hoogspanning, bordenbouw, electriciteit, databekabeling, beveiliging zonnepanelen.
EM Security Vacature.
Wij zoeken een gemotiveerde leergierige installatie en onderhoudstechnicus die zelfstandig kan werken en flexibel is. Als installatietechnicus sta je in voor de plaatsing van inbraak en branddetectiesystemen, camerabewaking, toegangscontrole en omtrekbeveiliging. Minimum A2 technisch diploma electriciteit en/of electromechanica Diploma specialisatie beveiliging is zeker een pluspunt.
Sociale veiligheid.
Al meer dan 3000 Securailmedewerkers en treinbegeleiders en stationsmedewerkers kregen een opleiding over het gebruik van de AED's, zodat ze snel kunnen tussenkomen bij een hartstilstand. Zelfs de reizigers die deze opleiding niet kregen, kunnen de apparaten makkelijk gebruiken: de gesproken assistentie begeleidt de redder doorheen de reanimatieprocedure.
Werken bij Trigion Beveiliging.
Maak jij Nederland een stukje veiliger? Werken bij Trigion Beveiliging Receptieservices. Als passagiersassistent op Schiphol begeleid je reizigers met een beperkte mobiliteit. Je maakt de reis van passagiers met een begeleidingsbehoefte van en naar het vliegtuig zo comfortabel en zorgeloos mogelijk. Dit doe je in de bruisende werkomgeving van Schiphol Airport, waar je iedere dag passagiers blij maakt met jouw assistentie. Lees meer Bekijk vacatures.
jobs.
JOBS klik hier. Bevo Security bvba Doelstraat 149 B 8770 Ingelmunster info@bevo-security.be tel 32 51 567 334 gsm 32 477 574 134. Bent u de gemotiveerde technisch-commerciële duizendpoot die wij zoeken? Contacteer ons dan zeker en stuur uw CV naar info@bevo-security.be.
Beveiliger-vacatures mei 2019 Indeed.nl.
Je bent minimaal in het bezit van een mbo 2-diploma beveiliger of bij voorkeur mbo-3 of mbo-4-niveau in een relevante studierichting beveiliging. werkenbijdeoverheid.nl 8 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Justitiële Inrichtingen Vacatures in Zwolle.
Vacatures.
Wegens sterke groei zoeken we gemotiveerde collega's! Onze vacatures: technieker, werfleider elektronische beveiliging, projectmanager en telefoniste met administratief talent Technieker. Uw taak bestaat uit het plaatsen, in dienst stellen, onderhouden en herstellen van systemen voor inbraak en brandbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole.
Nextel ICT, Operator en Beveiligingsoplossingen Ontdek meer!
De 340 Nextel medewerkers hebben 1 gezamenlijke focus: onze 5.000 klanten en 10.000 sites een one step ahead dienstverlening geven, waardoor u als onze klant zich kan focussen op de groei van uw business. We hebben een oplossing op maat voor elke sector.
Beveiliging-vacatures mei 2019 Indeed.com.
Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. Dit bedrijf heeft vacatures voor Beveiliging.
Jobs Benoit Elektronika.
Bekijk nu onze openstaande vacatures! Bekijk hier onze openstaande vacatures.: Stuur gerust ook uw CV vrijblijvend door, want we zijn geïnteresseerd in jouw talent! Benoit Elektronika is reeds meer dan 30 jaar specialist in het leveren van totaaloplossingen voor elektronische beveiligingssystemen voor KMO's, residenties overheden.
VACATURES Careers with the European Union.
We raden u ook aan om regelmatig te kijken op de websites van de instanties waar u graag zou werken. EPSO is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites van de agentschappen, ook niet als het om bekendmakingen van vacatures gaat.

Contacteer ons