Meer resultaten voor Beveiliging Arnhem

Beveiliging Arnhem
 
Rover Inbraakbeveiliging en alarmsystemen in regio Elst, Arnhem en Nijmegen.
Dus slechts en alleen door juist en eerlijk advies is het geheel van maatregelen om een te beveiligen doel te beschermen tegen schadelijke invloeden zinvol en doeltreffend. Dat is beveiliging geheel en alleen op uw situatie afgestemd waar wij als ROVER Beveiliging voor staan.
Beveiliging Defensie Politie vacatures in Arnhem NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de functiegroep Beveiliging Defensie Politie in Arnhem. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Event Security Arnhem.
EVENEMENTEN BEVEILIGER m/v Dienstverband oproepbasis Wie zoeken we? Event Security Arnhem zoekt gemotiveerde mensen die willen werken bij voetbalwedstrijden ongeveer 20 wedstrijden per seizoen, evenementen of horecagelegenheden in en rondom Arnhem. Als evenementenbeveiliger zie je toe op de orde en veiligheid en daarnaast ben je als gastheer/-vrouw ook het visitekaartje van de organisatie. De specifiek uit te voeren werkzaamheden kunnen per evenement en dienst verschillen. Wat breng je mee? Een diploma op het gebied van beveiliging MBO 2/ ESO/ Horecaportier is een must; Ervaring met het beveiligen van evenementen en/ of voetbalwedstrijden is een pr; Een proactieve houding en in staat risicos vroegtijdig in te schatten; De volgende eigenschappen: stressbestendigheid, flexibiliteit, samenwerkingsgerichtheid, communicatieve vaardigheden en tot slot een grote mate van verantwoordelijkheid.
Beveiliging in Tiel, Nederbetuwe, Arnhem en Gelderse Vallei Mobiele surveillancedienst.
Registreren voor collectieve beveiliging. Schipper Security BV wil een winstgevende, toonaangevende en leidende rol spelen in het aanbieden van complete pakketten beveiligingsdiensten aan klanten in het WERV en Neder Betuwe gebied, de regio Gelderse Vallei, de Utrechtse Heuvelrug, en de Gemeenten Tiel, Nederbetuwe en Arnhem.
Beveiliging-vacatures in Arnhem oktober 2017 Indeed.nl.
Werken in Gelderland 9 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Gemeente Arnhem Vacatures in Arnhem. Lees meer over werken bij Gemeente Arnhem. 1Alert Flexprotect Nijmegen. In bezit van Beveiliger 2 diploma, Basisdiploma Beveiliging of ABM. In het bezit zijn van rijbewijs B.
Medewerker Beveiliging-vacatures in Arnhem oktober 2017 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Holland Security Group Vacatures in Arnhem. Lees meer over werken bij Holland Security Group. Empire Beveiliging Nijmegen. Empire Beveiliging investeert in haar medewerkers d.m.v. Als Medewerker ben jij het visitekaartje van Empire Beveiliging en sta je voor veiligheid.
Beveiliging Arnhem Eagle Security Beveiliging.
Eagle Security beveiliging en bewaking biedt het meest uitgebreide pakket aan beveiligingsdiensten, ook in de regio Arnhem! De mobiele surveillance in Arnhem is verdeeld in drie onderdelen: alarmopvolging, controle begeleiding en collectieve surveillance. Door uw beveiliging aan de mobiele surveillancedienst van Eagle Security beveiliging en bewaking uit te besteden, bespaart u uzelf een hoop zorgen.
Beveiliging-vacatures in Gemeente Arnhem oktober 2017 Indeed.nl.
Ontvang dagelijks een e-mail met nieuwe vacatures. Ontvang gratis e-mail updates voor de meest recente vacatures voor Beveiliging in Gemeente Arnhem. Mijn e-mail: Alert opslaan Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Je kunt vacature-alerts op elk moment annuleren.
Inbraakpreventie, toegangscontrole, camerabewaking, alarminstallatie, inbraaksysteem, beveiliging arnhem, duiven, westervoort, velp, oosterbeek, elst, nijmegen, gelderland.
Kortom: Van den Dool veelzijdig in beveiliging! Neem nog vandaag contact met ons op voor een goed advies. Bel ons via 026 363 02 00 of maak gebruik van dit handige aanvraagformulier. DETEC Van den Dool Beveiligingstechniek bv. Telefoon 026 363 02 00. Bekijk alle nieuwsitems. Van den Dool Blankenweg 19, 6827 BW Arnhem T 026 363 02 00 F 026 363 02 70 E info@vandendoolbeveiliging.nl.

Contacteer ons