Meer resultaten voor beveiliging gebouwen

beveiliging gebouwen
 
Dinec Producten.
Dinec International is een referentie op vlak van elektronische beveiliging en biedt een globaal assortiment voor bewaking van gebouwen en tijdbeheer. Het feit dat we al meer dan 30 jaar actief zijn op internationaal niveau vormt een waarborg voor de duurzaamheid en betrouwbaarheid van uw investeringen voor veiligheid.
Bliksembeveiliging in openbare gebouwen.
Oplossingen voor uw woning of bedrijf Bliksembeveiliging in openbare gebouwen. Openbare gebouwen met een publieke functie zijn door de talrijke bezoekers en de personen die er werken plaatsen waar heel wat mensen samenkomen. De dienstverlening moet er worden verzekerd. En vaak zijn ook de gebouwen zelf beschermd als monument.
Gebouwen beschermen tegen bliksem op basis van risicoanalyse Prevent.be.
stelt dat de gebouwen moeten worden uitgerust met een beveiligingsinstallatie tegen bliksem gekozen op basis van een evaluatie van het risico. Let wel: deze verplichting is uitsluitend van toepassing op alle hoge gebouwen waarvoor de bouwaanvraag werd ingediend na 1 januari 1998. Industriële gebouwen ressorteren niet onder het toepassingsgebied van die bijlage 4/1. Maar onrechtstreeks gelden wel degelijk enkele verplichtingen inzake de beveiliging tegen blikseminslagen.
Slotenmaker: beveiliger van gebouwen Opleiding Syntra West.
Beveiliging 32 SESSIES. Beveiliging van deuren en vensters. Elektronische beveiliging toegangscontrole. Deurpompen: soorten, plaatsing en diverse merken. Openingstechnieken: cilinders uitboren, gebruik van een kaart, flippertechniek, picken en andere. Plaatsen van brandkasten en inbraakwerende kasten. Basisuitrusting atelier slotenmaker. Opmaak offerte, werkplanning en keuze leverancier. Nadat je geslaagd bent in alle modules van de beroepskennis maak je een monografie die achteraf verdedigd wordt voor een externe jury. Indien je hiervoor ook geslaagd bent krijg je het getuigschrift van" Slotenmaker beveiliger van gebouwen."
Inbraakdetectie Waregemstraat, Deerlijk, Belgium JV-SECURITY.
JV-Security is een professionele beveiligingsonderneming, die instaat voor de beveiliging van gebouwen en personen. Zowel voor privé-woningen, als voor KMO en industrie kan u bij ons terecht. Na een persoonlijk gesprek en bezoek ter plaatse, maken wij een beveiligingsvoorstel op.
Beveiligingssystemen.
Beveiliging van gebouwen, magazijnen, keten en containers. 21 Mechanische sloten, hengsels, enz. 22 Elektrische toegangscontrole. 23 Antidiefstal alarmsystemen zonder verbinding meldkamer. 24 Antidiefstal alarmsystemen met verbinding meldkamer. 27 Avec contrôle mobile de l'image.' 27 Protection par détection des mouvements, du soulèvement avec envois de SMS ou liaison avec Centrale d'appel.' Beveiliging van voertuigen, aanhangwagens en materieel. 31 Mechanische beveiliging.
prosecurity Smart Easy Security Solutions.
In België vinden ongeveer 10.000 branden per jaar in gebouwen plaats. Naast de gigantische materiële schade, vallen er helaas ook dodelijke slachtoffers en gewonden. De brandbeveiligingssystemen van proSecurity redden levens. Bescherm jezelf en je gebouw tegen brand! Go to Camerabewaking Camerabewaking.
Mechanische beveiliging Bervan.
Het beveiligen van woonhuizen, appartementen en gebouwen allerhande is onze specialiteit. Wij komen vrijblijvend de situatie bij u thuis bekijken en doen een voorstel volgens uw noden. Wij beveiligen alle gevelopeningen met de bijbehorende producten.: deuren: veiligheidscilinder, veiligheidsbeslag, veiligheidsslot meerpuntsluiting, verstevigen deurstijl, grendels, opzetsloten, secu-strip, inbraakwerende deur. poorten: grendels, extra sloten, automatisering. ramen: opzetsloten, afsluitbare raamkrukken. keldergat: ketting, traliewerk. dakramen: opzetsloten, afsluitbare raamkrukken. hekken: opzetsloten, smaldeursloten. Bij elk van deze gevelopeningen bieden wij u een passende oplossing. Eventueel kan ook een totaalplan naar mechanische beveiliging worden opgesteld.
Mechanische Mechanische beveiliging beveiliging Elektronische Elektronische beveiliging beveiliging G4S G4S België. België.
Met mechanische beveiliging bedoelen we eigenlijk fysieke beveiligingsmaatregelen. Dat kan gaan van een een eenvoudige poort tot stevige omheining. Dankzij diverse maatregelen kan G4S uw site of gebouwen optimaal beveiligen. Deel van beveiligingsconcept. Mechanische of fysieke beveiliging zorgt ervoor dat onbevoegden uw terrein niet kunnen betreden.
beveiliging bedrijfsterrein Uw beveiligingsadviseur.
Maak als bedrijfsleider een rondgang over uw bedrijfsterrein en maak aan de hand daarvan een risico analyse. U zal versteld staan hoe makkelijk, uw terrein en de goederen die zich op dat terrein bevinden, toegangkelijk is voor derden. U zal aan de hand van uw cijfers zelf wel weten wat dit u kost op jaarbasis aan diefstal. De investering in beveiliging betaalt zichzelf snel terug.
Beveiliging en toegang tot uw gebouwen Dalla Valle.
Erkenningen en certificaten. Accueil Beveiliging en toegang tot uw gebouwen Beveiliging en toegang tot uw gebouwen. Beveiliging en bescherming van infrastructuren en gebouwen.: Dalla Valle, expert in fysieke veiligheid en partner voor uw beveiligingswerken, adviseert en begeleidt u bij de realisatie van oplossingen om aanvallen te detecteren en tegen te houden.

Contacteer ons