Zoeken naar job bewaking

job bewaking
 
Bewakingsagent Banen in België Nu aannemen Vacatures.
Bewakingsagent Brussels Airport. Bewaking Voltijds 1325. Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klant Brussels Airport die. Antwerpen stad, Antwerpen. 10 uur geleden. Een beveiligingsrisico inschatten en snel reageren is een van je sterke punten. Je beschikt reeds over het attest van de opleiding bewakingsagent wet Jambon.
Hondengeleider.
Een toffe, afwisselende job binnen een kleine, maar sterk groeiende bewakingsonderneming. Een persoonlijke en collegiale werksfeer in een boeiende werkomgeving. Kans op vast contract en doorgroeimogelijkheden. Uniform van onze onderneming. Aantrekkelijke verloning volgens het Paritair Comité 317 in een uitvoerende functie met inbegrip van maaltijdcheques en premies. Terug naar overzicht. West en Oost Vlaanderen, Brussel, Antwerpen. Bepaalde duur Deeltijds. Als hondengeleider bij VestaGuard Security ben je in staat om verschillende, uiteenlopende, wettelijk gereglementeerde statische bewakingsopdrachten met hond uit te voeren zoals.; Bewaking van plaatsen en goederen op al dan niet publiek toegankelijke plaatsen.
Bewaking Jobs, Employment Indeed.com.
Een attest voor mobiele bewaking is een troef. Locatie: ZNA Stuivenberg, maar je werkt ZNA-overkoepelend. Jobtime: 50% 19 uur/week. Sponsored Save job. 1 2 3 4 5 Next. People also searched: bewakingsagent security interne bewaking interne bewakingsagent jobs vdab veiligheid beveiliging chauffeur rijbewijs b securitas chauffeur b.
Bewakingsagent nooit eerder zo populair VTM NIEUWS.
Sindsdien voelen heel wat mensen zich extra gemotiveerd om bewakingsagent te worden. Met de werkgelegenheid zit het alvast goed, want nog steeds raken honderden jobs niet ingevuld. Door de terreurdreiging is er namelijk erg veel nood aan bewaking, maar veel mensen hebben ook een verkeerd beeld van de job.
Wat is het loon van een veiligheidsagent? Vacature.com.
Het laagste loon, namelijk dat van een agent belast met begeleiding uitzonderlijk vervoer komt op 118078, per uur. De hoogste loonklasse is die van brigadier bij een militaire basis. De militaire brigadier krijgt minstens 162480, per uur. Het loon van een bewakingsagent wordt echter wel aangevuld met tal van premies. De buitengewone vakantietoelage 833%, van het bruto jaarinkomen, bijvoorbeeld, en de syndicale premie van 135 per jaar. Daarbij krijgen de agenten ook een premie als ze hun wapen moeten gebruiken 01953, per uur, als ze met een persoonlijke hond moeten werken 02601, per uur of 025, per uur voor iedere effectieve prestatie en als ze waardevolle goederen moeten transporteren 02601, per uur. Ook als ze in het weekend, s nachts of tijdens feestdagen moeten werken, krijgen bewakingsagenten een extraatje. Op zaterdag komt er bovenop het loon van een veiligheidsagent een premie van 15% en op zondag één van 20%. Ook s nachts moet je als veiligheidsagent vaak werken, hiervoor krijg je een premie van 225%. Op feestdagen ligt het uurloon in security dan weer 30% hoger dan gewoonlijk.
Dreigen bewakingsagenten hun job te verliezen aan drones? Binnenland Nieuws HLN.
Dreigen bewakingsagenten hun job te verliezen aan drones? 23 mei 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. Archief Mine Dalemans. DronePort in Brustem zal vanaf volgend jaar door patrouillerende drones bewaakt worden, terwijl de drones in een later stadium volledig zelfstandig zouden vliegen.
Het vakgebied Facilitaire diensten en Beveiliging bij Colruyt Group Colruyt Group.
Technics, Real Estate and Energy 1 jobs. Meer informatie over onze bedrijven. Redenen om te werken bij vakgebied Facilitaire diensten en Beveiliging. Zelfstandigheid in planning. Bij de facilitaire diensten krijg je een planning die je zelfstandig invult. Je weet wat er moet gebeuren en je bepaalt zelf hoe je dat doet. Variatie in de job.
Veiligheid in de diamantsector Antwerp World Diamond Centre.
Wil je dus niet werken als bewakingsagent maar wel in de diamantsector? Bekijk dan zeker de openstaande vacatures.: Verkoop en marketing. Financieel en boekhouding. Diamanthandel en nijverheid. Transport en logistiek. Wil je werken in een levendige stad zoals Antwerpen en heb je interesse in een boeiende job in de diamantsector?
Sociale veiligheid.
Het doel van het pedagogisch dossier Op het juiste spoor is om jongeren te sensibiliseren over de mogelijke gevaren, om hen op weg te helpen, maar ook om hen te laten nadenken over gedrag dat de veiligheid en de leefbaarheid in het gedrang brengt.
Een job in de gevangenis? Federale Overheidsdienst Justitie.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Federale Overheidsdienst Justitie. U bent hier. Home Penitentiair bewakingsassistent. Een job in de gevangenis? Geboeid door een job in de gevangenissen? Ontdek de job van penitentiair bewakingsassistent cipier in de volksmond in deze video.:
Umicore Umicore Jobs. Jobs.
NL FR EN. Vind bij ons je volgende job. Process Product Development. Cobalt Specialty Materials. Cobalt and Specialty Mat. Environment Health and Safety. Precious Metals Refining. Rechargeable Battery Materials. Corporate Supporting functions. Optics and Displays. Zoeken Bekijk alle vacatures. Wat wij doen. Wat jij zou kunnen doen. Wat wij waardevol vinden. Jobs in de kijker.

Contacteer ons