Zoeken naar job bewaking

job bewaking
 
Job in de bewaking en beveiliging is boeiend en toch raken vacatures niet ingevuld! Seris Belgiƫ.
De job is boeiend en biedt wel degelijk doorgroeimogelijkheden voor diegene die hier de nodige inspanningen voor doen, stelt Robert Vanderhoydonc, HR Director SERIS. SERIS heeft naast haar bewakingsspecialiteiten zoals gewapende opdrachten, hondenmeesters, mobiele bewaking en persoonsbescherming eveneens een toonaangevende technologie afdeling.
Sociale veiligheid.
Het doel van het pedagogisch dossier Op het juiste spoor is om jongeren te sensibiliseren over de mogelijke gevaren, om hen op weg te helpen, maar ook om hen te laten nadenken over gedrag dat de veiligheid en de leefbaarheid in het gedrang brengt.
Een job in de gevangenis? Federale Overheidsdienst Justitie.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Federale Overheidsdienst Justitie. U bent hier. Home Penitentiair bewakingsassistent. Een job in de gevangenis? Geboeid door een job in de gevangenissen? Ontdek de job van penitentiair bewakingsassistent cipier in de volksmond in deze video.:
Het vakgebied Facilitaire diensten en Beveiliging bij Colruyt Group Colruyt Group.
Technics, Real Estate and Energy 1 jobs. Meer informatie over onze bedrijven. Redenen om te werken bij vakgebied Facilitaire diensten en Beveiliging. Zelfstandigheid in planning. Bij de facilitaire diensten krijg je een planning die je zelfstandig invult. Je weet wat er moet gebeuren en je bepaalt zelf hoe je dat doet. Variatie in de job.
Veiligheid in de diamantsector Antwerp World Diamond Centre.
Bekijk dan zeker de openstaande vacatures.: Verkoop en marketing. Financieel en boekhouding. Diamanthandel en nijverheid. Transport en logistiek. Wil je werken in een levendige stad zoals Antwerpen en heb je interesse in een boeiende job in de diamantsector? Bekijk dan zeker de openstaande vacatures.
bewaking beveiligingscamera job bewaking.
Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Bewaking veiligheid Jobs Jobat.be. Flanders Port Security. Antwerpen Haven Onbepaalde duur. Bewakingsagent: permanente en mobiele bewaking Dit houdt in de toegangscontrole op haven en industriƫle sites alsook een constante bewaking van. Sinds 14 dagen. Bewaar job Bewaard.
JOBS Scorpions Security Scorpions Security.
Voltijdse/deeltijdse betrekking met een contract van onbepaalde duur. Verloning Volgens pc. Blanco bewijs van goed gedrag en zeden. Attesten met betrekking tot de vacatures a2. Perfect Nederlands taalgebruik, noties Frans Engels, pluspunt noties Duits. Solliciteren kan per mail via jobs@scorpionssecurity.be.
Flanders Port Security.
U bent bereid niet enkel tijdens de week, maar ook s'nachts' en tijdens het weekend te werken. U beschikt over de vereiste attesten als bewakingsagent. U beschikt over eigen vervoer. U kan een bewijs van goed gedrag en zeden voorleggen.
Mobiele Bewakingsagent vacatures Simply Hired.
Attest basisopleiding bewakingsagent exe010. Beschikt over het bekwaamheidsattest Bewakingsagent exe 10. Attest Mobiele Bewaking exe 03 is een pluspunt. Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Bewakingsagent haven van Antwerpen. Securitas Antwerpen stad.
Bewaking Jobs Diensten 2dehands.be.
10 mei 2018 0952: Brussel. Zoek 1 familie bewaking baby 4-5 d/wefl-time/dg vnf 22 dec. Hello, Ik ben op zoek van een familie. Tot uw dienst voor 4-5 dagen/week voor de bewaking van uw baby/kind, /-9-10 Uren/dag. Forfait per dag., 4 mei 2018 2213: Brussel. Een poetsvrouw, klusjesman, een bijverdienste of een job nodig?
Jobs.
A A A. Over UZ Gent Momenteel geselecteerd. U bent hier: UZ Gent Over UZ Gent Jobs. Jobs Momenteel geselecteerd. Elias droomt van een job bij het UZ Gent. In het onderstaande filmpje bekijkt hij wat het UZ hem en jou kan bieden.

Contacteer ons