Meer resultaten voor beveiliger

beveiliger
 
Beveiliger-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
Wil jij Beveiliger worden, dan is Excellence opzoek naar jou. Als Aspirant Beveiliger volg je de opleiding Beveiliger 2. Binnenkort starten we weer met de opleiding tot Beveiliger. 19 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Excellence Security Vacatures in Nederland.
Beveiliger fulltime vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Wil jij graag aan de slag als beveiliger bij Van Gogh representatief en je hebt een extraverte persoonlijkheid; Als beveiliger Ben jij een beveiliger met klantvriendelijke uitstraling die graag het De gastvriendelijke beveiliger bij Van Gogh Museum geeft uitvoering Het takenpakket van een beveiliger wordt gevormd door het naleven.
Wat is een beveiliger? Vacatures.nl.
Te woord staan en/of doorverwijzen van publiek of bezoekers. Indien nodig repressief optreden. Belangrijke onderwerpen: functieomschrijving beveiliger, functie-eisen beveiliger, functieprofiel beveiliger, taken van een beveiliger, verantwoordelijkheden beveiliger, wat doet een beveiliger, wat is een beveiliger, werken als beveiliger, werkzaamheden beveiliger.
Beveiliger.
Je kunt alleen in de particuliere beveiliging aan de slag als je in het bezit bent van een mbo-2-diploma Beveiliger. Je kunt deze opleiding aan een groot aantal rocs en particuliere instituten volgen. Je kunt ook beveiliger worden in het publieke domein.
Beveiliger Beroepen in Beeld.
Als beveiliger zorg je ervoor dat het op de plek waar je werkt veilig is en blijft. Je loopt of rijdt bijvoorbeeld rond en je houdt toezicht. Als je iets ziet wat niet klopt, dan kom je meteen in actie.
Wat doet een beveiliger?
De taken van een beveiliger hangen af van de specifieke taken en verantwoordelijkheden behorende bij het soort beveiliger. Ga aan de slag als beveiliger. Wil je werken in de beveiliging? Ga aan de slag als beveiliger op de luchthaven Schiphol!
Beveiliger Scalda.
1 heel slecht, 5 uitstekend. Een belangrijk voordeel van deze opleiding is dat je al na één of anderhalf jaar je vakdiploma kunt halen. Je kunt daarmee aan de slag als bijvoorbeeld winkelsurveillant, objectbeveiliger, beveiliger bij evenementen of mobiele surveillant.

Contacteer ons