Resultaten voor bewaking vacatures

bewaking vacatures
 
Vacature Bewakingsagent m/v Imelda vzw.
Imelda vzw Imeldalaan 9 2820 Bonheiden Tel 015 / 50 61 35.
Bewakingsagent VDAB.
nid3619 Geïnteresseerd in dit beroep? Deze links helpen je verder.
DMG Security Our focus always on you.
U bent hier Vacatures. DMG-Security is een erkende bewakingsonderneming sinds 2004. Als koploper in België op het gebied van event security zorgt DMG voor een veilig verloop van festivals concerten mega dance events of eender welke publieke manifestaties. Wij zijn bedreven in en gedreven voor ons vak. Daarom gaan we altijd tot het uiterste om de veiligheid te garanderen. Wat de klant ook nodig heeft we creëren samen met hem een oplossing die creatief én innovatief is. Als bewakingsonderneming hanteren we de hoogste integriteitsnormen met respect voor de wetgeving. Alleen die aanpak brengt de klant échte veiligheid en levert ons telkens opnieuw een prima dialoog met politie overheids en veiligheidsinstanties.
Bewaking Jobs Indeed.com.
Jobs 1 10 von 353. Lebenslauf anlegen Einfache Bewerbung auf tausende Jobs. Anzeigen alle Stellenangebote 2 neue Jobs. Airline Security Agents part-time. Securitas 6.428 Bewertungen Flämisch-Brabant. Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking mobiele bewaking luchthavenbewaking en alarmcentrales. Bleckmann 13 Bewertungen Grobbendonk. Bewaking van de bedrijfseconomische en financiële normen. Bleckmann is marktleider op het gebied van logistieke dienstverlening ten behoeve van de fashion. Premium-Stellenanzeige vor 2 Tagen Job speichern. Securitas 6.428 Bewertungen Brüssel. Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking mobiele bewaking luchthavenbewaking en alarmcentrales.
Vacatures UZ Brussel Werken in het UZ Brussel.
Faculteit Geneeskunde en Farmacie. Veiligheid is heel belangrijk binnen de muren van ons ziekenhuis. Om de veiligheid van de patiënten medewerkers en bezoekers te garanderen staat permanent een ploeg van bewakingsagenten paraat. Om in aanmerking te komen voor een functie als bewakingsagent dien je te beschikken over een Algemeen Bekwaamheidsattest Bewakingsagent. Terug naar het overzicht. 02 477 56 12. UZ BRUSSEL Campus Jette Laarbeeklaan 101 1090 Brussel.
Interne Bewaking Jobs Indeed.com.
Jobs finden Lebensläufe finden Arbeitgeber/Jobschaltung. Laden Sie Ihren Lebenslauf hoch Einloggen. Stichwort Jobtitel oder Unternehmen. Ort Provinz oder Postleitzahl. Jobs für Interne Bewaking. Plaatser Ramen Deuren Provincie West-Vlaanderen. Sortieren nach Relevanz Datum. Jobs 1 10 von 71. Lebenslauf anlegen Einfache Bewerbung auf tausende Jobs. Bleckmann 13 Bewertungen Grobbendonk. Deelname aan alle interne rapportage processen. Bewaking van de bedrijfseconomische en financiële normen. Bleckmann is marktleider op het gebied van logistieke. Premium-Stellenanzeige vor 2 Tagen Job speichern.
Bewaking veiligheid Jobs Jobat.be.
Petits travaux en électricité. Nog maar 5 dagen online. Ontvang als eerste de nieuwe jobs voor. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven. Je kan je steeds eenvoudig uitschrijven voor deze jobmails. Bedankt vanaf nu ontvang je nieuwe jobs meteen in je mailbox. Maak profiel aan en bereik meer werkgevers. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Mediahuis. Maak je eigen profiel. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven. We hebben al een profiel op dit e-mailadres. Je kan je paswoord hier opvragen of registeren met een ander e-mailadres.
VINDAZO Vacature job Intern bewakingsagent.
Share on Facebook Share on Linkedin Tweet on Twitter. Deze vacature is offline en niet meer beschikbaar. Bekijk alle overige vacatures op vindazo.be. Voor de dienst interne bewaking worden selectieproeven georganiseerd voor de functie van intern bewakingsagent m/v. De intern bewakingsagent rapporteert aan de werkleider van de dienst interne bewaking. Wat is de taakinhoud van de intern bewakingsagent? De intern bewakingsagent dient taken uit te voeren met betrekking tot de volgende vier taakgebieden.
Vacatures Historische Huizen.
Momenteel zijn wij op zoek naar een Verantwoordelijke gebouwen veiligheid en bewaking m/v/x Contractueel IVA Historische Huizen niveau A Jouw functie
Trigion wil België veiliger maken. Dat is ons vak en onze missie. Trigion is toonaangevend in veiligheid.
Volg ons op Twitter. 32 03 224 38 40. Laat uw nummer achter dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Gëinteresseerd in een baan bij Trigion?
Proguard Security vacatures.
Wil je werken als bewakingsagent voor een jonge en bruisende onderneming in volle expansie met rele kans op doorgroeimogelijkheden? Stel je dan vandaag nog kandidaat voor één van onderstaande vacatures. Proguard Security is voortdurend op zoek naar freelance bewakingsagenten die kunnen worden ingezet op allerhande posten. Vaak gaat het hier om weekendwerk of enkele dagen per week. U beschikt minimum over een algemeen bekwaamheidsattest bewaking. Extra attesten zijn geen noodzaak maar een troef. U beschikt over een blanco strafregister. Nacht en weekendwerk schrikken u niet af. U spreekt vloeiend Nederlands en beschikt over voldoende basiskennis Frans en Engels. U heeft een gezonde dosis mensenkennis en bent stressbestendig. U beschikt over een rijbewijs B.

Contacteer ons