Resultaten voor horecaportier

horecaportier
 
Cursus Horecaportier Stichting Horeca Onderwijs.
Wat leer je tijdens de praktijkdag Horecaportier. Als horecaportier heb je de belangrijke en verantwoordelijke taak om elke gast onbezorgd én veilig te laten genieten in bijvoorbeeld een discotheek, café of nachtclub. Tijdens de Praktijkdag Horecaportier wordt je je bewust van deze verantwoordelijkheid en het effect van je eigen gedrag.
SVH Horecaportier Examens.
Het SVH Certificaat Horecaportier is 24 maanden geldig, vanaf de datum die op het certificaat vermeld staat. Dit betekent dat je binnen 24 maanden na die datum ook het overige certificaat SVH Horecaportier behaald moet hebben om het SVH Diploma Horecaportier te krijgen.
Informatie over het beroep Horecaportier Mijnzzp.nl.
Wel zijn er veel externe bedrijven te vinden die opleidingsmogelijkheden aanbieden voor het vak horecaportier. Wie als horecaportier wil gaan werken zal het diploma horecaportier moeten bezitten. Met het diploma laat je zien dat je het vak van horecaportier verstaat.
Opleiding Horecaportier: een erkend SVH-diploma NTI.
Wil je graag aan de slag als horecaportier bij bijvoorbeeld een discotheek? Tijdens de opleiding horecaportier leer je hoe je het beste medewerkers en eigendommen van een horecaonderneming beveiligt. Door middel van verschillende praktijkgerichte cases en online video's' leer je alle wetenswaardigheden van dit beroep.
Opleiding horecaportier Cursus horecaportier als thuisstudie NHA.
In het laatste hoofdstuk wordt uitgelegd welke taken de horecaportier heeft met betrekking tot veiligheidspreventie. Hoe de horecaportier op moet treden bij brand en ongevallen en wat hij moet doen of juist niet moet doen. Bij de cursus ontvang je GRATIS instructiefilms.
Horecaportier gastheer Den Haag.
Zoeken naar: Zoeken. Horecaportier gastheer Den Haag. Horecaportiers gastheer Den Haag e.o. Shadow Security zoekt per direct Horecaportiers voor Den Haag. Als gastheer ben jij het gezicht van onze opdrachtgever. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het geldende deurbeleid.
Alsandair Beveiliging Opleidingen Opleiding Horecaportier.
Een horecaportier als professionele gastheer. De horecaportier is het visitekaartje van de organisatie en moet kunnen optreden als gastheer, bemiddelaar en probleemoplosser. In het belang van een verdere professionalisering van de werkzaamheden moeten horecaportiers daarom sinds 1999 in het bezit zijn van het diploma horecaportier van de SVH.
Horecaportier Horeca Stichting Nederland.
Volgens de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus moet je als portier in het bezit zijn van het Diploma Horecaportier. De horecaportier is aangesteld ter beveiliging van personen en goederen binnen een horeca onderneming. Horecaportier is een baan met veel verantwoordelijkheid.
Platform beveiliging Investeren in de beveiliging van morgen Horecaportier.
Wilt u in de toekomst gebruik maken van Vbase? Neem dan contact op met SVPB. Informatie over het diploma Horecaportier. Stichting Vakbekwaamheid Horeca onderhoudt het register van diplomas SVH Horecaportier. Meer informatie over het diploma SVH Horecaportier kunt u hier vinden.
Horecaportier en gastheer.
Dan maken wij graag kennis met jou! Als medewerker van Uniseco ben je werkzaam als horecaportier / gastheer bij verschillende horecagelegenheden. Je zorgt ervoor dat de bezoekers veilig en gastvrij worden ontvangen. Daarom verwachten we een representatief en verzorgd uiterlijk en vriendelijk voorkomen.
Horecaportier Gezocht vacatures Simply Hired.
Gastheer / Portier Zuid en Midden Limburg gastheer HORECAPORTIER OF EVENEMENTBEVEILIGER Vaste horecaportier vr / za Horecaportier Regio Noord-Brabant Horecaportier Regio Limburg. PB Security Utrecht. Vacature Beveiliger PB Security is op zoek naar gemotiveerde/representatieve evenementenbeveiligers m/v en vrouwelijke object beveiligers.

Contacteer ons