Meer resultaten voor horecaportier

horecaportier
 
SVH Horecaportier Examens.
Het SVH Certificaat Horecaportier is 24 maanden geldig, vanaf de datum die op het certificaat vermeld staat. Dit betekent dat je binnen 24 maanden na die datum ook het overige certificaat SVH Horecaportier behaald moet hebben om het SVH Diploma Horecaportier te krijgen.
Wat mag ik wel/niet met SVH horecaportier.
Dus vooraf checken doen we ook, maar ter plaatse checken moet je sowieso ook nog altijd doen. Maar terugkomend op wat je wel en niet mag met je opleiding Horecaportier. Je mag aan de deur staan als horecaportier, verder niets.:
Portier beroep Wikipedia.
Dit optreden wordt beoordeeld door SVH. Nadat het examen tot horecaportier succesvol is doorlopen dient de horecaportier nog toestemming te verkrijgen van het ministerie van Justitie om als horecaportier te mogen werken. Bij het al-dan-niet verlenen van deze toestemming wordt bijvoorbeeld gekeken naar eventuele justitiële antecedenten of men een strafblad heeft en andere persoonlijke omstandigheden.
Horecaportier Horeca Stichting Nederland.
Volgens de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus moet je als portier in het bezit zijn van het Diploma Horecaportier. De horecaportier is aangesteld ter beveiliging van personen en goederen binnen een horeca onderneming. Horecaportier is een baan met veel verantwoordelijkheid.
Cursus Horecaportier Stichting Horeca Onderwijs.
Wat leer je tijdens de praktijkdag Horecaportier. Als horecaportier heb je de belangrijke en verantwoordelijke taak om elke gast onbezorgd én veilig te laten genieten in bijvoorbeeld een discotheek, café of nachtclub. Tijdens de Praktijkdag Horecaportier wordt je je bewust van deze verantwoordelijkheid en het effect van je eigen gedrag.
SVH Horecaportier.
Dan moet je in het bezit zijn van het diploma SVH Horecaportier of een daaraan gelijkgesteld diploma. Je kunt het SVH Diploma Horecaportier behalen door twee examens succesvol af te leggen: het computerexamen SVH Horecaportier Theorie en het Praktijkexamen SVH Horecaportier.
Opleiding Horecaportier: een erkend SVH-diploma NTI.
Wil je graag aan de slag als horecaportier bij bijvoorbeeld een discotheek? Tijdens de opleiding horecaportier leer je hoe je het beste medewerkers en eigendommen van een horecaonderneming beveiligt. Door middel van verschillende praktijkgerichte cases en online video's' leer je alle wetenswaardigheden van dit beroep.
Opleiding horecaportier Cursus horecaportier als thuisstudie NHA.
In het laatste hoofdstuk wordt uitgelegd welke taken de horecaportier heeft met betrekking tot veiligheidspreventie. Hoe de horecaportier op moet treden bij brand en ongevallen en wat hij moet doen of juist niet moet doen. Bij de cursus ontvang je GRATIS instructiefilms.
Horecaportier-vacatures juli 2018 Indeed.nl.
Je bent in het bezit van een diploma VKR, Beveiliger 2ESO, of horecaportier of bent bereid om deze bij ons te halen. Gesponsord vacature opslaan. PROFI-SEC 12 reviews. Ruime ervaring hebt als horecaportier; In het bezit bent van het diploma beveiliger 2, ABM of horecaportier SVH.
Sociaal Fonds CAO Beveiliging Horecaportier.
Werkgevers aangesloten bij VBe NL kunnen voor hun werknemers/stagiaires korting krijgen. Om het diploma SVH Horecaportier te behalen, moeten er twee examens afgelegd worden waarvoor men moet aanmelden: het Computerexamen Horecaportier en het Praktijkexamen Horecaportier. In onderstaand overzicht zijn de diplomas opgenomen die dezelfde waarde hebben als het diploma SVH Horecaportier.

Contacteer ons