Op zoek naar horecaportier?

horecaportier
 
Horecaportier KUVA Beroepsopleidingen.
Zorg jij er straks, als Horecaportier, voor dat het uitgaansleven sfeervol, gezellig maar vooral ook veilig is? Een horecaportier werkt voornamelijk in de horeca en uitgaansgelegenheden. De horecaportier is het visitekaartje van de organisatie en heeft een dienstverlenende houding en uitstraling.
Opleiding Horecaportier: een erkend SVH-diploma NTI.
Wil je graag aan de slag als horecaportier bij bijvoorbeeld een discotheek? Tijdens de opleiding horecaportier leer je hoe je het beste medewerkers en eigendommen van een horecaonderneming beveiligt. Door middel van verschillende praktijkgerichte cases en online video's' leer je alle wetenswaardigheden van dit beroep.
Opleiding horecaportier Cursus horecaportier als thuisstudie NHA.
De arbeidsomstandigheden van de horecaportier. Hier worden de rechten en plichten behandeld die werkgevers en werknemers ten opzichte van elkaar hebben volgens de arbeidsomstandighedenwet Arbowet. Er wordt ingegaan op de positie die de horecaportier heeft als werknemer in de beveiligingsbranche.
Horecaportier Regio Limburg Intelligent Security.
Daar hoort ook een eigen horecaportier bij. Als horecaportier bij Intelligent Security vul je deze rol in als gastheer en bewaker van de goede sfeer. Dit doe je mede door alle veiligheidswerkzaamheden goed en scherp uit voeren en communicatief sterk te zijn.
Horecaportier-vacatures november 2019 Indeed.nl.
Deze werkgever werft via Indeed. Je bent in het bezit van een diploma Horecaportier of Beveiliger niveau 2; Onze Horecaportiers zijn attent en merken vaak zaken op die anderen niet zien. 1 dag geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor ISO Horeca Events Vacatures in Rotterdam. HORECAPORTIER OF EVENEMENTBEVEILIGER.
SVH Horecaportier Cursuszoeker Opleidingen Horeca.nl: Alles over leren en werken in de horeca.
Voor het onderwijs. Alle opleidingen SVH Horecaportier. Als horecaportier heb je de belangrijke taak om elke gast onbezorgd én veilig te laten genieten in de horeca. Denk hierbij aan discotheken, cafés, bars en nachtclubs. Je bewaakt de veiligheid van personen en goederen.
SVH Horecaportier Examens. background. Layer 1.
Dit betekent dat je binnen 24 maanden na die datum ook het overige certificaat SVH Horecaportier behaald moet hebben om het SVH Diploma Horecaportier te krijgen. Is je SVH Certificaat Horecaportier niet meer geldig, dan moet je opnieuw examen afleggen.
6 Horecaportier Vacatures Adzuna.
Functieomschrijving: Tijdens je werk als horecaportier ben je flexibel en altijd alert horecaportier vragen we dat je: Iedere vrijdag en zaterdagnacht inzetbaar bent In het bezit bent van het diploma beveiliger 2, ABM of horecaportier SVH Integer bent en van onbesproken.
Sociaal Sociaal Fonds Fonds CAO CAO Beveiliging Beveiliging Horecaportier. Horecaportier.
Om het diploma SVH Horecaportier te behalen, moeten er twee examens afgelegd worden waarvoor men moet aanmelden: het Computerexamen Horecaportier en het Praktijkexamen Horecaportier. In onderstaand overzicht zijn de diplomas opgenomen die dezelfde waarde hebben als het diploma SVH Horecaportier.
SVH horecaportier opleiding Gratis proefexamens.
Een opleiding is van belang, zodat je deze onderwerpen beheerst. Je kunt door middel van het certificaat horecaportier van SVH aantonen dat je voldoende theoretische kennis bezit om als horecaportier te kunnen functioneren. Proefexamen SVH horecaportier. Maak het proefexamen horecaportier, zodat je slaagt voor het examen.
Bloemink Security B.V. Horeca portier.
Naar ons eigen inzicht kunnen wij u adviseren of u aan één horeca portier voldoende heeft of dat er twee of meer horeca portier s nodig zijn. Lijkt een horeca portier van Bloemink Security u geschikt? Klik dan hier om meteen met ons te overleggen over de mogelijkheden van een horeca portier.

Contacteer ons