Meer resultaten voor horecaportier

horecaportier
 
Wat mag ik wel/niet met SVH horecaportier.
Dus vooraf checken doen we ook, maar ter plaatse checken moet je sowieso ook nog altijd doen. Maar terugkomend op wat je wel en niet mag met je opleiding Horecaportier. Je mag aan de deur staan als horecaportier, verder niets.:
Sociaal Fonds CAO Beveiliging Horecaportier.
Werkgevers aangesloten bij VBe NL kunnen voor hun werknemers/stagiaires korting krijgen. Om het diploma SVH Horecaportier te behalen, moeten er twee examens afgelegd worden waarvoor men moet aanmelden: het Computerexamen Horecaportier en het Praktijkexamen Horecaportier. In onderstaand overzicht zijn de diplomas opgenomen die dezelfde waarde hebben als het diploma SVH Horecaportier.
Portier beroep Wikipedia.
Dit optreden wordt beoordeeld door SVH. Nadat het examen tot horecaportier succesvol is doorlopen dient de horecaportier nog toestemming te verkrijgen van het ministerie van Justitie om als horecaportier te mogen werken. Bij het al-dan-niet verlenen van deze toestemming wordt bijvoorbeeld gekeken naar eventuele justitiƫle antecedenten of men een strafblad heeft en andere persoonlijke omstandigheden.
Horecaportier Horeca Stichting Nederland.
Volgens de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus moet je als portier in het bezit zijn van het Diploma Horecaportier. De horecaportier is aangesteld ter beveiliging van personen en goederen binnen een horeca onderneming. Horecaportier is een baan met veel verantwoordelijkheid.
SVH Examens Horecaportier.
Dan moet je in het bezit zijn van het diploma SVH Horecaportier of een daaraan gelijkgesteld diploma. Je kunt het SVH Diploma Horecaportier behalen door twee examens succesvol af te leggen: het computerexamen SVH Horecaportier Theorie en het Praktijkexamen SVH Horecaportier.
Opleiding Horecaportier: een erkend SVH-diploma NTI.
Wil je graag aan de slag als horecaportier bij bijvoorbeeld een discotheek? Tijdens de opleiding horecaportier leer je hoe je het beste medewerkers en eigendommen van een horecaonderneming beveiligt. Door middel van verschillende praktijkgerichte cases en online video's' leer je alle wetenswaardigheden van dit beroep.
Opleiding horecaportier Cursus horecaportier als thuisstudie NHA.
In het laatste hoofdstuk wordt uitgelegd welke taken de horecaportier heeft met betrekking tot veiligheidspreventie. Hoe de horecaportier op moet treden bij brand en ongevallen en wat hij moet doen of juist niet moet doen. Bij de cursus ontvang je GRATIS instructiefilms.
Horecaportier Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Horecaportier of met Horecaportier in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Horecaportier inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Horecaportier en verwijzingen daarnaartoe.
Horeca Portier-vacatures maart 2018 Indeed.nl.
Horeca portier / gastheer beveiliger. Alvaro Security Group Groningen. Is per direct op zoek naar een horeca portier Alvaro Security Group B.V. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Alvaro Security Group Vacatures in Groningen. Horeca Portier diploma vereist.

Contacteer ons