Meer resultaten voor securicor beveiliging

securicor beveiliging
 
Securicor Beveiliging Beveiliger in Amsterdam.
Securicor Beveiliging heeft de rechtsvorm besloten vennootschap en er zijn 2820 personen in dienst. Bij de Kamer van Koophandel staat Securicor Beveiliging geregistreerd onder KVK-nummer 33160979 met vestigingsnummer 17128439. Volgens de Kamer van Koophandel is dit bedrijf actief in de branche particuliere beveiliging.
Belgiƫ.
Als globale organisatie, speelt G4S een belangrijke rol in het leven van honderdduizenden mensen: rechtstreeks door tewerkstelling of relaties met klanten en leveranciers, onrechtstreeks door onze betrokkenheid in de lokale gemeenschappen waar onze medewerkers leven en werken. INTERNATIONALE SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID.
Securicor Beveiliging in Amsterdam Beveiliging Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Securicor Beveiliging Amsterdam. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Securicor Beveiliging in Amsterdam. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Securicor Beveiliging Amsterdam.
G4S Wikipedia.
In 2004 ontstaat Group 4 Securicor door het fuseren gelijkwaardig van de Deense onderneming Group 4 Falck en de Britse onderneming Securicor. In 2009 heeft het bedrijf besloten wereldwijd verder te gaan onder de naam G4S; dit wordt dan niet meer beschouwd als een afkorting, maar als een zelfstandige naam.
Securicor Beveiliging in Almere Beveiliging Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave Securicor Beveiliging Almere. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Securicor Beveiliging in Almere. Gerelateerde bedrijven Securicor Beveiliging Almere. Stichting Beveiliging Bedrijve.
Securicor Beveiliging Bewaking Beveiligingssystemen Zenderstraat 27, Almere, Flevoland Telefoonnummer Yelp.
Houd je smartphone in de gaten voor de link! Securicor Beveiliging Bewaking. Stuur jezelf een link om onderweg snel en gemakkelijk een routebeschrijving op te vragen, foto's' te bekijken en reviews te lezen! Standaardtarieven van je provider mogelijk van toepassing.

Contacteer ons