Zoeken naar vacatures bewaking

vacatures bewaking
 
Vacature Bewakingsagent haven Antwerpen m/v Facilicombe.
Verder ben je ook het aanspreekpunt. Je woont in regio Antwerpen. Je beschikt over een attest Port Facility. Je voldoet aan de voor bewakingsagent geldende wettelijke uitoefeningsvoorwaarden bekwaamheidsattest bewaking attest persoonscontrole blanco bewijs van goed gedrag en zeden. Pc-vaardig uitstekend met pc en Office-pakketten kunnen werken. Spreekt vloeiend Nederlands en heeft een goede kennis Frans Engels. Je bent beleefd en bezit een grote klantvriendelijkheid. Procedures vormen voor jou geen probleem. Je hebt een verzorgd voorkomen. Zelfstandig en proactief werken zijn een vereiste. Je bent bereid in een flexibel urenstelsel te werken dag nacht en weekendwerk 12u shiften. Als Bewakingsagent bieden wij jou.
Vacature Bewakingsagent m/v Imelda vzw.
Imelda vzw Imeldalaan 9 2820 Bonheiden Tel 015 / 50 61 35.
Bewakingsagent VDAB.
nid3619 Geïnteresseerd in dit beroep? Deze links helpen je verder.
Vacatures Securitas.
Regio Luik en Luxemburg. Securitas Transport Aviation Luik. Securitas Transport Aviation Brucargo. Selecteer het land België. Elke dag zorgen onze everyday heroes ervoor dat mensen zich veilig voelen. Bij Securitas erkennen we hun toewijding en bieden we onze medewerkers de mogelijkheid tot ontwikkeling terwijl ze aan de slag zijn bij een stabiel bedrijf met een wereldwijde reputatie. We combineren onze vakkennis op gebied van veiligheid met onze passie voor service. Omdat we echt een verschil willen maken. Klik hieronder op de functie van je keuze en klik dan in de vacature op Nu solliciteren. Geen respons Link naar origineel.
Bewaking Jobs Indeed.com.
Jobs 1 10 von 353. Lebenslauf anlegen Einfache Bewerbung auf tausende Jobs. Anzeigen alle Stellenangebote 2 neue Jobs. Airline Security Agents part-time. Securitas 6.428 Bewertungen Flämisch-Brabant. Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking mobiele bewaking luchthavenbewaking en alarmcentrales. Bleckmann 13 Bewertungen Grobbendonk. Bewaking van de bedrijfseconomische en financiële normen. Bleckmann is marktleider op het gebied van logistieke dienstverlening ten behoeve van de fashion. Premium-Stellenanzeige vor 2 Tagen Job speichern. Securitas 6.428 Bewertungen Brüssel. Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking mobiele bewaking luchthavenbewaking en alarmcentrales.
Vacatures UZ Brussel Werken in het UZ Brussel.
Faculteit Geneeskunde en Farmacie. Veiligheid is heel belangrijk binnen de muren van ons ziekenhuis. Om de veiligheid van de patiënten medewerkers en bezoekers te garanderen staat permanent een ploeg van bewakingsagenten paraat. Om in aanmerking te komen voor een functie als bewakingsagent dien je te beschikken over een Algemeen Bekwaamheidsattest Bewakingsagent. Terug naar het overzicht. 02 477 56 12. UZ BRUSSEL Campus Jette Laarbeeklaan 101 1090 Brussel.
Jobs vacatures voor Bewakingsagent Oost-Vlaanderen Indeed.com.
Vacatures zoeken Cv's zoeken Werkgevers / Plaats vacature. Plaats je cv Inloggen. functie trefwoorden of bedrijf. gemeente provincie of postcode. Conseiller En Economie Sociale. Agent Call Center Brussel. Een Hotel Province de Liège. Sorteer op relevantie datum. Vacatures 1 tot 10 van 15. Plaats je cv Solliciteer op duizenden vacatures op elk platform! Aanwervingsbelofte VDAB voor werkzoekende regio Oost-Vlaande. Securitas 6.106 reviews Oost-Vlaanderen.
Bewakingsagent Jobs Jobat.be.
Ontdek 6 jobs voor de functiecategorie Bewakingsagent. Schrijf je meteen in voor een dagelijks joboverzicht op maat.
Proejct Security Vacatures.
Je bent hier Home Vacatures. Project Security is een bedrijf in volle groei en daarom steeds op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Uw profiel beantwoordt aan de hiernavolgende vereisten. U beschikt minstens over een algemeen bekwaamheidsattest bewaking exe. U beschikt over een blanco strafregister. U bent assertief en kunt op een discrete manier uw probleemoplossend vermogen uitspelen. U bent een gedreven teamspeler en stelt zich flexibel en collegiaal op. een dynamische werkomgeving met nieuwe uitdagingen en variërende opdrachten. werk in een gemotiveerd team. Stuur ons jouw CV door op info@project-security.be.
Beveiliging Bewaking vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures banen en werk in de branche Beveiliging Bewaking. Personeel gezocht Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO MBO HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Key Account Manager Beveiliging. Key Account Manager gezicht voor een facilitair dienstverlener in Rosmalen. In de functie van Key Account Manager ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor jouw op Beveiliging Ervaring met het uitbouwen van de klantrelatie.
Wat is het loon van een veiligheidsagent? Vacature.com.
Maak snel een account aan. Zo kunnen wij onze jobs en tips nog beter afstemmen op jouw profiel. Ik wil de maandelijkse nieuwsbrief met handige carrièretips ontvangen. Ik wil de wekelijkse e-mail met interessante vacatures ontvangen. Op welk punt sta jij in je carrière? Ik wil een nieuwe uitdaging. Ik ben best tevreden met mijn job maar sta open voor opportuniteiten. Ik wil mij verder ontwikkelen binnen mijn huidige job. Geef een wachtwoord in om je profiel te beveiligen. Door het aanmaken van een account ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy van vacature.com. Bevestig je nog dat je geen robot bent? Zo meteen krijg je een e-mail met een bevestigingslink.

Contacteer ons