Meer resultaten voor werken in de beveiliging

werken in de beveiliging
 
Belangrijke competenties voor werk in de beveiliging.
Om te werken in de beveiliging zijn bepaalde competenties erg belangrijk. Een aantal competenties moet je van nature al enigszins beheersen om te overleven als medewerker die werkzaam is in de beveiliging. Onze vacatures in de beveiliging! Werken in de beveiliging.
Beveiliging werk Diverse vacatures bij MAATbeveiliging.
Vacatures Den Bosch. Werken als winkelbeveiliger. Ben je zoekende naar beveiliging werk? Oftewel een goede baan in de beveiliging in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag of Utrecht? Dan ben je bij MAATbeveiliging aan het juiste adres, we helpen je namelijk graag aan beveiliging werk.
Werken bij ons EXCELLENCE Security.
Om te werken in de beveiliging moet je minimaal 18 jaar zijn. Als ongediplomeerd beveiliger voer je onder begeleiding dezelfde taken uit als een gediplomeerde beveiliger. Tegelijkertijd kun je het diploma Beveiliger 2 volgen. Je gaat voor het theoretische gedeelte naar een willekeurige opleidingsinstituut en je praktijkervaring doe je op bij EXCELLENCE Security.
Beveiliging Defensie Politie vacatures NationaleVacaturebank.nl.
40 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Partime medewerker nachtdienst Beveiliging Schiphol. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde flexwerkers die onze huidige pool komen versterken in de Beveilig beveiliging. Arbeidsomvang: 15-25 uur per week pool komen versterken in de Beveiliging op Schiphol.
Beveiliging-vacatures in Antwerpen provincie november 2017 Indeed.com.
Lees meer over werken bij G4s. Bewakingsagent High-Security in de nucleaire sector. Securitas 6.670 reviews Antwerpen stad. Een relevante ervaring in bewaking en/of beveiliging. Je wordt verantwoordelijk voor de beveiliging en de bewaking van één van onze klanten in de High-Security.
Vacatures NVD Beveiligingsgroep.
Staat er op dit moment niets geschikts voor je bij, maar ben je geïnteresseerd om bij NVD Beveiligingsgroep te werken, dan raden wij je aan het overzicht in de gaten te houden. Bekijk alle openstaande vacatures. Objectbeveiliger omgeving Amsterdam. De objectbeveiliger verricht naast de beveiligingstaken ook werkzaamheden als gastheer/dame, telefoniste, portierstaken en receptioniste. 01 november, 2017. Ben jij geïnteresseerd in veiligheid? Ben jij benieuwd hoe wij hiervoor zorgen? NVD biedt zijn opdrachtgevers veiligheid in de breedste vorm. Als beveiliger signaleer jij gevaarlijke of ongewenste situaties en neem je de juiste maatregelen. 16 oktober, 2017. In deze functie verwerk en behandel jij een grote diversiteit aan binnenkomende meldingen, zoals technische meldingen, tijdscontrole meldingen en servicemeldingen van externe opdrachtgevers. 12 oktober, 2017. NVD Beveiligingen techniek concentreert zich op de beveiligingsinstallaties, waarbij de nieuwste ontwikkelingen op de voet worden gevolgd. 11 september, 2017. Beveiligingsmonteur Berkel en Rodenrijs. Als beveiligingsmonteur sta jij garant voor een betrouwbare, hoogwaardige dienstverlening op het gebied van beveiliging en veiligheid.
Beveiliging-vacatures november 2017 Indeed.com.
Securitas 6.679 reviews Brussel. Een relevante ervaring in bewaking en/of beveiliging is uiteraard een extra troef. Je wordt verantwoordelijk voor de beveiliging en de bewaking van buitenlandse. 6 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Brussels. Lees meer over werken bij Securitas.
Werken in het buitenland beveiliging vacatures NationaleVacaturebank.nl.
24 dagen geleden geplaatst 32 40 uur HBO Servicemonteur Beveiliging. Als Servicemonteur Beveiliging heb je een uitdagende functie met veel waardering Servicemonteur Beveiliging! Je nieuwe werkplek bevindt zich in de omgeving van Obdam Noord-Holland. Je gaat werken voor een organisatie die zich richt.
Heb jij alles in de gaten? Consolid.
Waarom werken bij Consolid? Wat kan Consolid voor uw bedrijf doen? Dit zijn onze diensten. Kwaliteitszorg en certificering. Wie zijn wij. Opleiden in ons DNA. Contact en vestigingen. Op zoek naar werk in vervoer en veiligheid? Vakmensen verbinden in vervoer en veiligheid. Het grootste gespecialiseerde uitzend en detacheringsbureau in vervoer en veiligheid. Wat kan Consolid voor je doen? Heb jij alles in de gaten?
Beveiliging-vacatures in Limburg augustus 2017 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Politie Vacatures in Maastricht. Lees meer over werken bij Politie. Nova Engineering NL IT Solutions Maastricht 2.800 3.800 per maand. Je bent de adviseur als het gaat om upgrades Life Cycle Management, beveiliging, uitbreidingen en je werkt mee in business projecten.
Vacatures trigion.
Werken in de bouw en installatie. Werken in de facilitaire dienstverlening. Werken in facility management. Werken bij schoonhouden. Werken in de catering. Werken in de horeca. Werken in de beveiliging. Bedrijven van Facilicom. Bouw en installatie. Alle vacatures binnen Trigion.

Contacteer ons