Zoeken naar werken in de beveiliging

werken in de beveiliging
 
Beveiliging vacatures YoungCapital.
Wil jij beveiliger worden en werken op super gave evenementen in Nederland. Landelijk dus ook bij jou in de buurt Dienstverbanden. Parttime overdag en Weekendwerk. Lijkt het jou gaaf om als beveiliger opgeleid te worden zodat je komt te werken op festivals zoals Paaspop, 7th Sunday, Dance Valley, Solar, Extrema en Ground Zero of wil jij de beveiliging verzorgen bij voetbalwedstrijden van bijvoorbeeld Ajax en NEC?
Vacatures NVD Beveiligingsgroep.
Als Security Host in omgeving Haarlem en Amsterdam signaleer jij gevaarlijke of ongewenste situaties en neem je de juiste maatregelen. 31 mei, 2018. SAM Beveiligingsrobot 5 oktober 2017. Aan de slag met VR en AR bij de Politie 26 september 2017. Hololens toepassingen voor beveiliging 17 maart 2017.
Werken bij ons EXCELLENCE Security.
Om te werken in de beveiliging moet je minimaal 18 jaar zijn. Als ongediplomeerd beveiliger voer je onder begeleiding dezelfde taken uit als een gediplomeerde beveiliger. Tegelijkertijd kun je het diploma Beveiliger 2 volgen. Je gaat voor het theoretische gedeelte naar een willekeurige opleidingsinstituut en je praktijkervaring doe je op bij EXCELLENCE Security.
Beveiliging-vacatures in Gemeente Rotterdam augustus 2018 Indeed.nl.
In het bezit zijn van een BHV en/of EHBO diploma is een pré; Ben jij de beveiliger die professioneel, deskundig en servicegericht te werk gaat, dan zien we. 7 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Prefense Beveiliging Vacatures in Rotterdam. Lees meer over werken bij Prefense Beveiliging.
Beveiliging-vacatures in Antwerpen provincie augustus 2018 Indeed.com.
Je werkt uitsluitend voor deze klant zodat je expert kan worden in de beveiliging op deze site. Je wordt verantwoordelijk voor de beveiliging en de bewaking van. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Antwerpen stad. Lees meer over werken bij Securitas.
Vacatures Beveiliging Werk in Beveiliging Monsterboard.
Laad meer vacatures. Mensen die in de beveiliging werken zijn verantwoordelijk voor de bewaking van gebouwen, terreinen en evenementen, en soms voor de persoonlijke bescherming van mensen. Meestal gaat het in deze sector echter om objecten, zoals bij beveiliging Schiphol vacatures.
Beveiliging-vacatures augustus 2018 Indeed.com.
Als huisbewaarder controleer je en neem je gerichte acties om buiten de kantooruren de beveiliging van gebouwen, collectie en installaties te verzekeren en de. 9 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Gaasbeek. Lees meer over werken bij Vlaamse Overheid.
Beveiliging-vacatures in Limburg augustus 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Eye Watch Security Group Vacatures in Venray. Lees meer over werken bij Eye Watch Security Group. Zorg dragen voor de juiste beveiliging en prijs van een artikel. Ralph Lauren heeft vijf winkels in het Designer Outlet Centre Roermond.
Werken bij Van Doorn Beveiliging Van Doorn Beveiliging.
Bent u geĂ¯nteresseerd om te werken binnen ons team, dan kunt u te allen tijde een motivatiebrief, inclusief C.V. en recente pasfoto versturen naar info@vandoornbeveiliging.com. Bij Van Doorn Beveiliging zijn met regelmaat vacatures te vinden. De huidige vacatures staan bij Vacaturebank vermeld. Voldoet u aan het profiel van een vacature en bent u gemotiveerd om bij het bedrijf aan de slag te gaan, stuur dan een sollicitatiebrief inclusief C.V, referenties en pasfoto naar info@vandoornbeveiliging.com. Opleiding Event Security Officer ESO. Van Doorn Beveiliging is op altijd op zoek naar nieuw talent om het team van beveiligers te versterken. Op dit moment zijn wij op zoek naar parttime evenementenbeveiligers, die aanwezig kunnen zijn bij diverse kleine en grote evenementen in heel Nederland.
Beveiliging Vacatures Vacatures.nl.
Monteur Beveiliging Elektro 2.300 3.500. WR.nl Werving en Selectie Apeldoorn. Monteur Beveiliging Elektro 2.300 3.500 Voor de vacature als Monteur Beveiliging Apeldoorn Elektro ga je het volgende doen: Kun jij zelfstandig werken en ben je een kei in. Hollander Techniek Apeldoorn.
Beveiliging Defensie Politie Overheid Non profit vacatures NationaleVacaturebank.nl.
CAO of Evenementen en Horeca Beveiliging. Jij wilt werken in de beveiliging? Maar je hebt nog geen idee wat het werken in de beveiliging inhoudt? 23 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Senior Onderzoeker RIEC Amsterdam Amstelland. Het RIEC is een samenwerkingsverband van gemeenten, politie, Openbaar inzicht in het werkveld en verschillende informatiebronnen van gemeenten, politie criminaliteitsanalisten en projectleiders die werken bij of voor andere opdrachtgevers politie.

Contacteer ons