Zoeken naar werken in de beveiliging

werken in de beveiliging
 
Beveiliging vacatures YoungCapital.
Misschien staat jouw nieuwe uitdaging dan wel tussen de beveiliging vacatures van YoungCapital. Of je nu fulltime aan de slag wilt of liever s avonds of in het weekend wat bijverdient, we hebben vast een leuke vacature in de beveiliging die bij je past. Check ons volledige aanbod hieronder en solliciteer. Werken als beveiliger.
Werken bij ons EXCELLENCE Security.
Om te werken in de beveiliging moet je minimaal 18 jaar zijn. Als ongediplomeerd beveiliger voer je onder begeleiding dezelfde taken uit als een gediplomeerde beveiliger. Tegelijkertijd kun je het diploma Beveiliger 2 volgen. Je gaat voor het theoretische gedeelte naar een willekeurige opleidingsinstituut en je praktijkervaring doe je op bij EXCELLENCE Security.
Inside HP Elite: het verhaal achter de beveiliging Mobieler werken.
Of u nu een apparaat nodig hebt voor onderweg, privé wilt werken of uw gegevens wilt opslaan op een desktop: onderzoek hieronder de geavanceerde beveiliging van elk apparaat. EliteBook Folio: helpt hooggeplaatste mobiele professionals op veilige wijze succesvol te zijn. Als u prestaties, technologie en beveiliging nodig hebt om succesvol te zijn vanaf elke locatie, zal de EliteBook Folio u zeker van pas komen. Meest opvallende beveiligingsfuncties.: De kleinste en dunste zakelijke laptop, met een gewicht van slechts 970 gram. HP SureStart Dynamic Performance de eerste zelfgenezende beveiligingsvoorziening op BIOS-niveau ter wereld voor het bewaken en corrigeren van beschadigingen van het BIOS in real-time, elke 15 minuten.
Beveiliging vacatures Start je nieuwe carrière bij MAATbeveiliging!
Dan zit je goed bij MAATbeveiliging. Wij hebben namelijk vacatures in de beveiliging van grote winkelketens in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Nijmegen en Venlo. Wij hebben momenteel alleen vacatures voor beveiligers met diploma Beveiliger-2. Alhoewel we ervaring, de juiste instelling, pit, drive, ambitie en goede omgangsvormen zeker zo belangrijk vinden. Waarom werken in de beveiliging?
TIM Security Installatie technieker beveiliging m/v TIM Security.
Vanwege onze huidige groei zijn wij vandaag op zoek naar gemotiveerde collegas.: INSTALLATIE TECHNIEKER BEVEILIGING m/v. Als installatie technieker ben je verantwoordelijk voor de plaatsing van beveiligingssystemen bij professionele 70% en particuliere 30% klanten. Het takenpakket omvat onder andere het.: inschatten van risicos en aanreiken van oplossingen.; plaatsen van beveiligingssystemen camera, brand, inbraak en toegangscontrole.; afstellen en testen van nieuwe installaties.; herstellen van bestaande installaties.; overleggen met onderaannemers en collegas. Je hebt enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie.; Je hebt affiniteit met elektronica en technisch inzicht.; Je hebt een blanco strafblad.; Je kan zowel zelfstandig als in team werken met oog voor detail.;
Beveiliging vacatures voor studenten StudentenWerk.nl.
Filters Toepassen Alle filters wissen. Beveiliging studenten vacatures. Er zijn 7 beveiliging vacatures voor studenten gevonden. Bekijk ook de beveiliging vacatures op YoungCapital! Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht! Ga jij via Social Media de veiligheid van de reizigers van NS waarborgen? Utrecht Fulltime startersfunctie, Parttime overdag, Avondwerk, Weekendwerk. Voor NS zijn we op zoek naar medewerkers die via Social media contact onderhouden met de reiziger die overlast willen melden aan NS. Spreekt het je aan om zo snel en goed mogelijk de situatie van de klant in kaart te brengen? En kun jij je inleven in welke mogelijk onveilige situatie de reiziger zich bevindt, om vervolgens hier adequaat op te reageren? Ben je bereid om vroege, late en nachtdiensten te werken en beschik je over een HBO-werk /denkniveau?
Onze beveiliging / Veiligheid / SCKCEN voor u / SCKCEN SCKCEN.
Daarom is het domein opgedeeld in verschillende zones. Enkel personen die beschikken over een veiligheidsmachtiging krijgen toelating om bepaalde zones te betreden. Voor onze beveiliging werken we nauw samen met de politie, de inlichtingendiensten, de overheid en het Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle FANC.
Een nieuwe job? Talentus begeleidt je bij je volgende carrièrestap!
Je werkt in een roterende ploeg 6u-14u; 14u-22u en je bent als supervisor verantwoordelijk voor de organisatie, uitvoering, verbetering en supervisie van de magazijnactiviteiten. Technics Veurne 40 uur 31172. Als medewerker beursstanden stuur je twee medewerkers aan en rapporteer je aan de marketing manager.
Installateur/Technieker voor beveiliging alarminstallaties vind!
Dit houdt oa in dat je de bekabeling, plaatsing, in dienst name en onderhoud van alarmsystemen, branddetectie, toegangscontrole en camerabewaking verzorgt. De klanten voor beveiliging zijn zowel bedrijven als particulieren. Je gaat hiervoor zelfstandig op baan. Wat maakt jou de geknipte kandidaat? Ben je in het bezit van een attest van de wet Tobback en een attest hoogtewerker, dan is dit een pluspunt. Je bent bereid om op termijn in de wachtdienst mee te werken om de 5 weken.
Werken bij TEAM Beveiliging Team Beveiliging.
De politie zal controleren of je in het verleden geen strafbare feiten hebt gepleegd. Een antecedenten onderzoek is een standaardonderdeel van deze procedure en noodzakelijk voor verkrijgen van de legitimatiepas. Werken bij TEAM beveiliging betekent automatisch dat je kiest voor een geüniformeerd beroep.
Beveiliging-vacatures juli 2019 Indeed.com.
Toon alle vacatures voor Stanley Black Decker Vacatures in Anderlecht. Lees meer over werken bij Stanley Black Decker. Technieker elektronische beveiliging. Voor het plaatsen van toegangscontrole, slagbomen, camerabewaking. De technieker kan ingezet worden voor projectimplementaties maar ook voor onderhouds en.

Contacteer ons