Op zoek naar brandalarm?

brandalarm
 
Brandalarm 3 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. het brandalarm zelfst.naamw.Uitspraak: brntalrm Verbuigingen: brandalarmen meerv. alarm omdat er brand is Voorbeeld: Het brandalarm gaat. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/brandalarm.: Waarschuwing dat er brand is. Signaal dat de brandweer bijeenroept naar aanleiding van een brand. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10655.:
Brandalarm gaat af in Antwerpen-Centraal: treinverkeer verst. Brussel Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Brandalarm gaat af in Antwerpen-Centraal: treinverkeer verstoord. 11/03/2017 om 1404: Bron: BELGA Print Corrigeer. Foto: Victoriano Moreno. Door een brandalarm in Antwerpen-Centraal heeft het treinverkeer er zaterdagmiddag vertraging opgelopen, zo is vernomen bij de NMBS. Een tijdlang waren slechts zes van de veertien treinsporen beschikbaar.
brandalarm vertaling Nederlands Frans.
Blicon-Varel Uw bedrijf beveiligen tegen brand, goed geregeld.
Dit is het kwaliteitsbewijs dat uw brandalarm is aangelegd door een gecertificeerd Borg branddetectiebedrijf en aan alle wettelijke bepalingen voldoet. Beschikt uw bedrijf over een brandmeldinstallatie of ontruimingsinstallatie, dan bent u verplicht conform de NEN2654-1om deze maandelijks te controleren en die controles nauwgezet bij te houden.
Brandbeveiliging brandalarm rookdetectoren.
Wél bent u in staat een brandhaard vroeg te detecteren. Een efficiënte brandbeveiliging waarschuwt zowel mensen in uw gebouw als de brandweer. Bovendien bent u met een branddetectiesysteem meteen in orde met de wettelijke normen. Compleet branddetectiesysteem voor kleine en grote gebouwen.
Brandalarm in kritische opslagruimten Building Technologies Siemens.
Brandalarm in kritische opslagruimten. Evacuatie in het geval van brand. Toegang buiten kantooruren. Brandalarm in kritische opslagruimten. Brandalarm in kritische opslagruimten. Wanneer zich een smeulend vuur voordoet in een kritische opslagruimte wordt dit onmiddelijk gedetecteerd en in een fractie van een seconde doorgeleid naar de regelkamer.
Boosheid als brandalarm inclusief gebruiksaanwijzing.
Zie het als een brandalarm. Alleen is er met dit alarm iets geks aan de hand. Want, als er een brandalarm afgaat dan zet je het uit bij vals alarm, of je pakt een brandblusser en branddeken klein brandje of je verlaat het pand en je belt de brandweer uitslaande brand.
Twitter / Zoeken brandalarm.
brandalarm en ja ik sta al buiten. 0409: 26 mei 2014 Details Media rapporteren Gerapporteerd meer informatie." Leonie Kuipers @ LeonieKuipers 20 uur. Hoe geniet je van de buitenlucht terwijl je hoort te werken brandalarm oefening pic.twitter.com/l551Qek32f. Foto weergeven Foto verbergen.
Brandalarm systemen adresseerbare branddetectoren AEV Vochten.
Brandalarm systemen met adresseerbare systemen. Branddetectoren installeren kan op twee manieren: conventioneel en adresseerbaar. Bij een brandalarm systeem met een adresseerbare detectoren spreken we over netten in plaats van lussen. We monteren maximaal negenennegentig detectoren op één lus van het brandalarm.
Eurostar-station St. Pancras even geëvacueerd om" brandalarm" Buitenland Nieuws HLN.
Delen van het Britse treinstation St. Pancras, waar ook de Eurostartreinen uit ons land aankomen, zijn vanavond even geëvacueerd nadat het brandalarm in werking was gesteld. Er zou brand uitgebroken zijn onder een wagon van het metrostation dat onder het treinstation ligt.
Bredene-Breed Blog Archive Plaatsen extra brandalarm gemeentelijke werkhuizen.
De firma ArdoVlam nv uit Ardooie zal extra brandalarmen plaatsen in de gemeentelijke werkhuizen. Concreet gaat het over het bijplaatsen van een brandalarm in de schrijnwerkerij en het lasatelier. Het brandalarm waarschuwt bij brand zowel via een klassieke sirene als via een alarmverlichting.

Contacteer ons