Meer resultaten voor portier

portier
 
portier Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: portier DE portier EN portier ES. Definities in het Frans: portier 5x. Definities in het Nederlands: portier 20x.
Ets Portier Accueil.
02 387 05 63. Chaussée de Nivelles 26, 1420. Comptoir fermé, uniquement livraisons. Vous cherchez une pièce? Visitez notre base de donnée. Un renseignement pour une pièce en particulier? Utilisez ce formulaire. Copyright 2018 Ets Portier. DESIGNED BY: AS DESIGNING.
Ex-portier van Antwerpse BV-club The Villa veroordeeld tot 12 jaar cel Binnenland Nieuws HLN.
Ilias Zohrie 28, de vroegere portier van de Antwerpse discotheek The Villa, is door de correctionele rechtbank veroordeeld tot 12 jaar cel. De Antwerpse rechtbank heeft het openbaar ministerie gegeven waar het om vroeg. De gevaarlijkste portier van het land, Ilias Zohrie is veroordeeld tot 12 jaar cel.
Portier Wikipedia.
Hugo Portier, oud-voorzitter van het Algemeen Nederlands Zangverbond. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Portier of met Portier in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Portier inzichtelijk te maken.
Portier beroep Wikipedia.
Een portier kan worden gezien als gastheer, bemiddelaar en probleemoplosser en is tevens het visitekaartje van een horecagelegenheid. Een portier is onder andere belast met het toezien op binnenkomende bezoekers, het weren van drugs en wapens en het beleid aan de deur van de horecagelegenheid.
Ex-portier verdacht van witwassen Antwerpen Regio HLN.
Marzouk wordt door de rechter in Dendermonde vrijgesproken. In 2002 wordt hij wel tot twee jaar cel veroordeeld voor een dodelijke schietpartij op een andere portier aan discotheek The Maxx in Haasdonk, bij Beveren. Marzouk trekt zich terug uit het uitgaansmilieu en investeert in vastgoed.
Portier 21 definities Encyclo.
Het woord is afgeleid van poort. Een portier, ook wel poortwachter genoemd, was oorspronkelijk degene die de poort van een klooster, paleis of ander groot gebouw opende en sloot. Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Portier_beroep.: Personen met de achternaam Portier. Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Portier.:
Alpenplantenkwekerij Cathy Portier rotsplanten en alpenplanten in Brugge.
Je kan de planten laten leveren, afhalen op de kwekerij of op een van de plantenbeurzen waaraan we deelnemen. Alpenplantenkwekerij Cathy Portier is een familiebedrijf en biedt een zeer uitgebreid assortiment rotsplanten, speciale vaste planten, bijzondere bollen knollen en laagblijvende heesters en coniferen aan.

Contacteer ons