Resultaten voor toegangscontrole

toegangscontrole
 
Toegangscontrole Tyco.
Of uw bedrijf nu één ingang of meerdere ingangen heeft, de beveiligingssystemen voor toegangscontrole zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan uw bedrijfs en veiligheidsbehoeften. Opdracht en controlecentrum. Tyco biedt u de mogelijkheid om een security management applicatie op te zetten die toegangscontrole, video, inbraak en branddetectie in één volledig geïntegreerde oplossing onderbrengt.
Toegangscontrole Nextel.
Toegangscontrole: Geen toegang voor onbevoegden. Uw bedrijf is uw heiligdom. Niemand komt er ongemerkt binnen. Met een sluitend systeem van toegangscontrole houdt u onbevoegden buiten én zorgt u ervoor dat u precies weet wie wél in uw gebouw aanwezig is.
Toegangscontrole Download Documentatie ASSA ABLOY ASSA ABLOY België.
Producten die gebaseerd zijn op RFID technologie Radio-Frequency Identification kennen de snelste groei binnen de groep ASSA ABLOY. Het voordeel van RFID is dat de lectuur en de toegangscontrole zonder fysiek contact mogelijk zijn. Voor verdere informatie, gelieve ons te contacteren.
CEBEO elektro groothandel voor toegangscontrole en domotica.
Toegangscontrole of access is een van de pijlers van Home Automation, die ook binnen het bereik ligt van niet gespecialiseerde installateurs. Cebeo biedt de nodige technische ondersteuning voor projecten voor toegangscontrole, adviseert bij de keuze van producten en werkt oplossingen op maat uit.
Toegangscontrole met enorm veel voordelen! GeoDynamics.
Opteer liever voor ons zeer eenvoudig te gebruiken toegangscontrole systeem. Wij installeren namelijk aan de deuren, waar u aan toegangscontrole wenst te doen, een badgelezer. Die zorgt ervoor dat uw medewerkers zich telkens moeten melden met hun persoonlijke badge alvorens de deur opengaat.
Toegangscontrole, access controle, access management.
Op die manier wordt niet enkel de fysieke eigendom beveiligd, maar kan ook bedrijfsspionage worden voorkomen. Toegangscontrole voor medewerkers wordt vaak onterecht gezien als een vrijheidsbeperking. De veiligheid van de medewerker staat echter centraal. Door middel van persoon-gestuurde deursystemen kan men perfect sturen waar verschillende stromen medewerkers toegang krijgen.
Toegangscontrole.
S3000 toegangscontrole maakt uiteraard optimaal gebruik van het bestaande gestructureerde netwerk van hedendaagse gebouwen. Alle mogelijke interacties tussen toegangscontrole, communicatie VoIP en Videophonie en IT zijn mogelijk. S3000 is dan ook het neusje van de zalm voor hedendaagse toegangscontrole in moderne gebouwen.
TIM Security Toegangscontrole.
Ons systeem voor toegangscontrole is web based geconfigureerd. Dit betekent dat u ook via tablet of smartphone het systeem kunt beheren en vanop afstand deuren opent. Interesse in een systeem voor toegangscontrole, volledig op maat van uw wensen en behoeftes?
Toegangscontrole.
Wij bieden verschillende oplossingen voor toegangscontrole gebaseerd op een reeks efficiënte, betrouwbare en makkelijk te gebruiken producten. Uw toegangscontrole in alle eenvoud. Door middel van een toegangscontrolesysteem kan u een stroom van mensen organiseren en de toegankelijkheid van gebieden selectief beheren door de toegang naar bepaalde gebieden te beperken en/of personen en hun bewegingen te registreren.
Toegangscontrole en inbraakdetectie.
Software voor toegangscontrole en beveiligingsbeheer met gebruik van de innovatieve productfamilie van modulaire toegangscontrollers Beheer van badgehouders tot 10.000 records in de database Grafische plattegrond met apparaatbediening zowel via de plattegrond als via de apparaatstructuur alarmbeheer met gegevens via alarmlijst en GIF-animaties op interactieve plattegronden videoverificatie, video-alarmverificatie en videobewaking.
Siedle Toegangscontrole.
Catalogi en prospectussen. De vingerafdruk, een getallencode, een kaart of een draadloze transponder: Zij allen complementeren of vervangen de gebruikelijke sleutels. Siedle integreert moderne toegangscontrole in de communicatiesystemen Siedle Steel en Siedle Vario. Garandeert feilloos tegen verliezen, vergeten en vervalsing: De eigen vinger als sleutel.

Contacteer ons