Meer resultaten voor toegangscontrole

toegangscontrole
 
Toegangscontrole oplossingen en systemen Alphatronics.
Toegangscontrole aan de hand van een eenvoudig ticketsysteem. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen bieden. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, nemen wij aan dat u hiermee akkoord gaat.
Toegangscontrole.
Wij bieden verschillende oplossingen voor toegangscontrole gebaseerd op een reeks efficiënte, betrouwbare en makkelijk te gebruiken producten. Uw toegangscontrole in alle eenvoud. Door middel van een toegangscontrolesysteem kan u een stroom van mensen organiseren en de toegankelijkheid van gebieden selectief beheren door de toegang naar bepaalde gebieden te beperken en/of personen en hun bewegingen te registreren.
Toegangscontrole Security expert.
Met elektronische toegangscontrole krijgen geautoriseerde personen ongehinderd toegang terwijl onbevoegden worden geweigerd. Een eenvoudige maar efficiënte manier om goederen, gegevens en personen te beschermen. Je Security expert stelt in wie welke deuren kan openen en sluiten. Codeklavieren, badgelezers of biometrische lezers garanderen een performante toegangscontrole.
TORMAX Producten Automatische deuren Toegangscontrole Draaihek TP-500.
Toegangscontrole draaihek TP-500. De TP-500 is een driepoot-tourniquet die voldoet aan de MRA-norm: als op één van de armen van de tripod wordt geduwd wanneer deze zich in stand 0 bevindt, krijgt het toegangscontrolesysteem een impuls waardoor doorgang mogelijk wordt.
Toegangscontrole Tyco.
Of uw bedrijf nu één ingang of meerdere ingangen heeft, de beveiligingssystemen voor toegangscontrole zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan uw bedrijfs en veiligheidsbehoeften. Opdracht en controlecentrum. Tyco biedt u de mogelijkheid om een security management applicatie op te zetten die toegangscontrole, video, inbraak en branddetectie in één volledig geïntegreerde oplossing onderbrengt.
Toegangscontrole.
S3000 toegangscontrole maakt uiteraard optimaal gebruik van het bestaande gestructureerde netwerk van hedendaagse gebouwen. Alle mogelijke interacties tussen toegangscontrole, communicatie VoIP en Videophonie en IT zijn mogelijk. S3000 is dan ook het neusje van de zalm voor hedendaagse toegangscontrole in moderne gebouwen.
Toegangscontrole The Belgian Security Partner.
In vergelijking met het klassieke slot heeft elektronische toegangscontrole een pak voordelen. U heeft vast al eens een sleutel verloren en dan kent u het ongemak dat dit met zich meebrengt om de sloten te laten veranderen en nieuwe sleutels uit te delen.
Toegangscontrole CAME.
Parkeerplaatsen, toegangscontrole en tourniquets. You are here: Home Catalogus Parkeerplaatsen, toegangscontrole en tourniquets Toegangscontrole. Toegangscontrole voor maximaal 500 gebruikers. Beheer van betaalde of onbetaalde doorgangen voor voetgangers of voertuigen. Toegangscontrole voor maximaal 5500 gebruikers. Beheer van parkeerplaatsen in woonomgevingen of drukke gebieden.
Toegangscontrole / GDW Security.
Een elektronische toegangscontrole is de ideale variante voor een klassiek sleutelplan. U beheert én controleert in een handomdraai via software. Aarzel niet ons te contacteren, we garanderen binnen de 24 u een antwoord op uw vraag. Bekijk alle productvoorstellingen op ons YouTube-kanaal.
TIM Security Toegangscontrole.
Ons systeem voor toegangscontrole is web based geconfigureerd. Dit betekent dat u ook via tablet of smartphone het systeem kunt beheren en vanop afstand deuren opent. Interesse in een systeem voor toegangscontrole, volledig op maat van uw wensen en behoeftes?
Toegangscontrole Download Documentatie ASSA ABLOY ASSA ABLOY België.
Producten die gebaseerd zijn op RFID technologie Radio-Frequency Identification kennen de snelste groei binnen de groep ASSA ABLOY. Het voordeel van RFID is dat de lectuur en de toegangscontrole zonder fysiek contact mogelijk zijn. Voor verdere informatie, gelieve ons te contacteren.

Contacteer ons