Meer resultaten voor vacatures bewakingsagent

vacatures bewakingsagent
 
Werken als bewakingsagent bij MAAT Security Bewakingsagent vacatures.
Ben jij de bewakingsagent die bij ons past? De naam MAAT Security is niet zomaar gekozen. Het zegt namelijk veel over onze bedrijfsidentiteit, normen en waarden. We leveren bewakingsdiensten op MAAT van onze klanten én we zijn MATEN van elkaar.
Vraag om bewakingsagenten blijft hoog na aanslagen, maar vacatures raken niet ingevuld economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Onze" mensen zijn bereid geweest om zeer flexibel te werken na die gebeurtenissen, aldus Van Avermaet. Met" rekruteren kan je die piek niet onmiddellijk opvangen, aangezien het opleiden van een bewakingsagent al snel twee maanden tijd in beslag neemt." Bewakingsagent is bovendien een knelpuntberoep. Vacatures" raken moeilijk ingevuld, aldus De Smet.
Veiligheid in de diamantsector Antwerp World Diamond Centre.
Observatief en geconcentreerd. Binnen de diamantsector hebben we niet alleen nood aan veiligheidsagenten, we zijn ook op zoek naar heel wat andere profielen. Wil je dus niet werken als bewakingsagent maar wel in de diamantsector? Bekijk dan zeker de openstaande vacatures.:
Vacatures AZ Nikolaas.
Gelieve deze website te gebruiken met volgende webbrowsers: Internet Explorer 8 of hoger, Mozilla Firefox en Safari. Fijn dat je zin hebt om aan de slag te gaan bij AZ Nikolaas. Voor een overzicht van de algemene vacatures klik je hier.
Een job in de gevangenis? Federale Overheidsdienst Justitie.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Federale Overheidsdienst Justitie. U bent hier. Home Penitentiair bewakingsassistent. Een job in de gevangenis? Geboeid door een job in de gevangenissen? Ontdek de job van penitentiair bewakingsassistent cipier in de volksmond in deze video.:
Flanders Port Security.
U bent bereid niet enkel tijdens de week, maar ook s'nachts' en tijdens het weekend te werken. U beschikt over de vereiste attesten als bewakingsagent. U beschikt over eigen vervoer. U kan een bewijs van goed gedrag en zeden voorleggen.
Vacatures S-Partners.
Ontdek dan onze vacatures. Hosts, hostessen eventmedewerkers. Meer dan 2.500 jongens en meisjes zijn actief op talrijke opdrachten en evenementen van Hostessenservice. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe hosts, hostessen, modellen maar ook medewerkers voor horeca-opdrachten of onze VIP-hospitality. Door de week of in het. Bewakingsagent event team.
Een job als bewakingsagent bij Key4ce Security?
Een job als bewakingsagent is een heuse uitdaging én verantwoordelijkheid. Kan je die aan? Dan word jij wellicht één van onze nieuwe collega's. Bewakingsagenten controlerondes regio Gent. Voor een klant in Gent is Key4ce Security op zoek naar een bewakingsagent voor controlerondes op zaterdag, telkens van 08u tot 20u.
Jobs. ico_search. ico_sidebar_flights. ico_chevron_list. ico_sidebar_home. ico_chevron_list. icon-world-plane. ico_chevron_list. ico_cargo. ico_chevron_list. ico_business. ico_chevron_list. ico_enviro
Brussels Airport Company is de NV waaraan de Belgische Staat de exploitatie van Brussels Airport heeft toevertrouwd. Jobs op de luchthaven. Aviato is het jobhuis van Brussels Airport. Hier vind je een volledig overzicht van alle vacatures van de bedrijven op en rond Brussels Airport.
Vacatures AZ Sint-Lucas.
Deze medewerkers vind je terug in allerlei mogelijke functies zoals verpleegkundige, logistiek assistent, keukenmedewerker, schoonmaakster, technieker, ingenieur, informaticus, boekhouder, administratief bediende en nog veel meer. Zin om bij ons te komen werken? Bekijk snel onze open vacatures voor medewerkers! AZ Sint-Lucas is ook regelmatig op zoek naar arts-specialisten.
Penitentiair Bewakingsassistent m/v voor de penitentiaire inrichtingen in Brussel, West en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Kempen FOD JUSTITIE Selor, selectiebureau van de overheid.
Je resultaat blijft echter geldig en dit voor alle regios waarvoor je gekozen hebt. Zodra er vacatures zijn binnen deze regios, nodigt de FOD Justitie je uit voor een medisch onderzoek. Dat onderzoek is verplicht. Bij positief advies, word je uitgenodigd voor de stage.

Contacteer ons